Csatlakozzon webáruházunkhoz a Facebookon!

Kövesse áruházunkat a Twitteren! Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Küldjön üzenetet! Tegye az oldalt a kedvencek közé!
Termék kategóriák
 Translate this page to:

Gyártók

»  Altrix
»  Gepida
»  GT Bicycles
»  Hello Kitty
»  Kawasaki
»  Koliken
»  Kross
»  Neuzer
»  Peruzzo
»  Schwinn-Csepel
»  Tacx
»  Thule
»  Tioga
»  Uvex

Katalógusok


Neuzer katalógus 2016Bemmex katalógus 2013Gepida katalógus 2011Gepida Pedelec katalógus 2011GT katalógus 2011Neuzer katalógus 2011Schwinn-Csepel katalógus 2011Koliken katalógus 2010Velostar alkatrészkatalógus 2010

Keresési felhő

A GT felső katergóriája már a WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Hozzáadva: 2011.05.15

A GT felső katergóriája már a WEBÁRUHÁZUNKBAN!

 A GT felső katergóriája már a WEBÁRUHÁZUNKBAN!

 

Aki a 90-esévekben is bringán járta az erdőt, annak a Zaskar, Xizang, Avalanche, Aggressor nevek ismerősen csengenek, sőt, szinte biztos, hogy kicsit meg is dobban a szíve.

De talán nem csak a nosztalgiával, hanem a GT 2011-es felsőkategóriás bringáival is sikerül megdobogtatnunk a szíveket.

Kezdjük talán a legnagyobb legendával: a Zaskarral

Az aranykorban a világ legjobbjai alatt polírozott tripla háromszög váz dolgozott, ma, a kor igényeinek megfelelően a márkavédjegynek számító forma maradt, az anyag viszont már karbon. Az FOC Ultra eljárással 300 grammot sikerült lefaragni a váz tömegéből, így cirka 1100 grammot nyom! A pehelysúly ellenére - ahogy a Zaskar mindig is - az új modell is erős, strapabíró darab.

 

 

A merev, precíz irányításról a húzott fejcső gondoskodik, azaz alul 1,5", felül 1-1/8" csészét találunk. Természetesen megmaradt a Triple Triangle vázkialakítás ami rövidíti a támvillákat, így merevebbé teszi a vázat, javítja a kezelhetősége, és a sprinteknél, kiállásoknál is könnyebben megindul a bringa.

 

Akinek egy kicsit szerényebbek az igényei, az három komplett aluvázas modellből választhat, ezek a Pro, az Expert és az Elite.

 

 

 

 

Maradjunk a vázak frontján, de evezzünk kicsit extrémebb vizekre! Idén debütál az új slopestyle bringa, a Distortion. A könnyű, kompakt váz persze nem csak ugrásokra, de trail ridingre is tökéletes. Kihúzott nyeregcsővel remekül mászik, lefelé pedig szinte kívánja, hogy minden kőröl elugorj.

 

 

A Fox RP23 tag 112 mm utat biztosít, elölre 140-es villát ajánl a GT, persze húzott nyakkal. Külön nyalánkság a 12 mm-es Maxle átütőtengely.

 

Két 150 mm-t mozgó AM vázunk maradt még a terítéken: a Sanction és a Force.

Mint két tojás úgy hasonlítanak egymásra, de a Sanction a 12-es Maxle átütőtengellyel azokat célozza meg, akik inkább csak muszályból tekernek fel a hegyre, számukra lefelé kezdődik az élet.

 

 

A gyorszáras papuccsal szerelt Force 140-es villát fogad, és azoknak készül, akik a mászást ugyanúgy az élet részének tekintik, mint a downhillt.

 

 

Aki inkább kompletten venne AM gépet, annak ajánljuk a Force 3.0-t, RS Sektor TR Coil villával, Fox Float R taggal és SLX hajtással.

 

 

És, hogy állunk a komplett bringák frontján? Mindjárt itt van a következő újszülött, a La Bomba. Szubjektív véleményem szerint a GT legszebb 2011-es gépe. Tavaly Mick Hannah lett a pump track világbajnok, így az új gép az ő igényei alapján épült.

 

 

A 4X geometriás alu váz felső kategóriás alkatrészeket kapott: RS Recon Silver villát, E13 láncterelőt, FSA Gravity Moto X hajtókart és Sram X9 váltót.

 

Aki nem vágyik 4X babérokra, viszont egy strapabíró dirtbiciklit szeretne, annak a Ruckus DJ 2.0-t ajánljuk. Cro-mo váz, olyan cuccokkal, amikre tényleg nem kötsz csomót a leérkezésnél, és a pénztárcádat sem könnyíti meg túlságosan.

 

 

Aki pedig maratonokra, vagy hosszú terepezésekre keres kényelmes bringát, ami csúcsteljesítményt nyújt, annak nem lesz nehéz közeli barátságot kötnie egy GT Sensorral. A 120 mm rugóútú alumínium vázat mindegyik modellben egy 120 mm-es villa egészíti ki.

Összesen négyféle modellt kínálunk.

 

 

 

 

 

A Sensor is a GT jól bevált Independent Drivetrain felfüggesztését használja. A rendszer szíve a külön himbán elhelyezett középcsapágyház, így a középcsapágy az első és a hátsó háromszögtől is függetlenül mozog. Így a pedálozás nincs hatással a felfüggesztésre, ez minimalizálja a nem kívánatos pogózást, és a felfüggesztés mozgása sincs hatással a pedálozásra, minimalizálva a "pedal feedback"-et. Így technikás terepen is egyenletes pedálcsapásszámmal pörgethetsz, ami a legjobb útja a tapadás megőrzésének.

 

 

Forrás: www.neuzer.hu


Ajánlja ezt az cikket másoknak is!
E-mail cím:  
Vissza 
 

Hozzászólás a cikkhez/hírhez

Szóljon hozzá!
Írjon néhány sort a cikkel kapcsolatban, ossza meg másokkal véleményét. 
Figyelem: a hozzászólásokat moderáljuk, a mások számára sértő, vulgáris tartalmat töröljük.

Az Ön neve:  
Hozzászólás:

Ellenörző kód:

Ide írja a fenti képen látható szavakat:

   Másik képet kérek.
A GT felső katergóriája már a WEBÁRUHÁZUNKBAN! - FullBike kerékpár webshop - kerékpár webáruház | Neuzer, Schwinn-Csepel, Gepida, Giant, GT, Koliken, Kellys felnőtt, gyerek és elektromos kerékpárok, kerékpár felszerelés, alkatrész.
Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén. Fullbike - Neuzer hivatalos képviselet. Kerékpár kis- és nagykereskedés. Kérdése van termékünkkel kapcsolatban? Írja meg! Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön akcióinkról, újdonságainkról! Itt megtalálja a kerékpár vázméreteket. Kerékpáros kresz

Tudnivalók

» Adatkezelési tájékoztató
» Kerékpár vázméret meghatározása
» A kerékpár felépítése, geometriája és legfontosabb alkatrészei
» Cookie tájékoztató
» Kerékpártípusok

Amennyiben nagy tételben szeretne vásárolni, kérjen ajánlatot itt!

Legkedveltebb termékek

Az alábbi listában a ki­válasz­tott kategória legnépszerűbb termékeit találhat­ja.
01.FullBike Cruiser City Beach Plus 26" női cruiser kerékpár
02.Schwinn-Csepel Budapest A 26" női city kerékpár
03.FullBike MTB City 26" női MTB kerékpár
04.FullBike Balaton Eco 28" női city kerékpár
05.FullBike Balaton Eco 26" női city kerékpár
06.Neuzer Balaton Premium 26" női city kerékpár
07.Schwinn-Csepel Budapest A 28" női city kerékpár
08.FullBike MTB FS N-Tech 24" gyerek MTB kerékpár
09.Neuzer Cindy City 24" lány kerékpár
10.Neuzer Venezia 6 26" női city kerékpár