Kövess minket a Facebookon!

Kövesse áruházunkat a Twitteren! Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Küldjön üzenetet! Tegye az oldalt a kedvencek közé!
Termék kategóriák Translate this page to:

Gyártók

»  Altrix
»  Csepel
»  Gepida
»  GT Bicycles
»  Hauser
»  Hello Kitty
»  Kawasaki
»  Koliken
»  Kross
»  Neuzer
»  Peruzzo
»  Tacx
»  Thule
»  Tioga
»  Uvex

Katalógusok


Neuzer katalógus 2016Bemmex katalógus 2013Gepida katalógus 2011Gepida Pedelec katalógus 2011GT katalógus 2011Neuzer katalógus 2011Schwinn-Csepel katalógus 2011Koliken katalógus 2010Velostar alkatrészkatalógus 2010

Keresési felhő

FullBike Kerékpár Webshop

Szállítási és fizetési feltételek

Vissza 
Szállítás

A megrendelt árut az MPL futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. A szállítási idő raktáron lévő termékek esetén maximum 4 munkanap. Amennyiben a kért termék nincs a helyi raktárunkban, a szállítás időtartama - beszállítóinktól függően - akár 7-14 nap is lehet.
A szállítás részleteiről minden esetben tájékoztatjuk Önt a megadott e-mail címen, vagy telefonszámon.

A gyártó fenntartja a jogot a termékek specifikációinak előzetes értesítés nélküli módosítására. Ilyen esetben még a termék postázása előtt értesítjük Önt a változásról, lehetőséget adva a rendelés törlésére, vagy módosítására.

Fizetés

A fizetés utánvétellel, a kézbesítés időpontjában történik.

A belföldi szállítás ingyenes.
Amennyiben a rendelés összértéke nem éri el az 5.000 Ft-ot, 500 Ft csomagolási díj kerül felszámításra. Fitness termékek esetén (amennyiben a Fitness termék tömege meghaladja a 30kg-ot) szállítási költséget számítunk fel, amiről előzetesen tájékoztatást adunk.

Kézbesítés

A futárszolgálat az előre egyeztetett időpontban kézbesítési a terméket. Amennyiben az meghiúsul, értesítést hagy a címen, majd az azon szereplő időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Ha az átvétel másodszorra sem valósul meg, a csomagot a helyi postahivatalban lehet átvenni. Ott 1 hétig tárolják azt.

Amennyiben a fentiek után sem veszi át a csomagot, cégünk a szállítási díjat kiszámlázza, azt postán eljuttatja Önhöz. Ha a csomag feladása után törli, vagy módosítja rendelését, abban az esetben is így járunk el. Ezt elkerülendő, vásárláskor kérjük fontolja meg, hogy az Önnek megfelelő terméket rendelte, és azt át tudja venni a megadott címen, illetve a szállítási címet helyesen adta-e meg.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a csomag sérült, a futárral jegyzőkönyvet kell felvetetni. Ilyen esetben a termékre vonatkozóan 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

A termék összeszerelése

A kerékpárokat az ügyfél összeszerelve, beállítva kapja meg, melynek plusz költsége nincs, kivéve azon termékeket, ahol a vevőnek "AZ ÜZEMBEHELYEZÉST KÉREM?" azaz összeszereletlen, beállítatlan kerékpár vásárlására opciós lehetősége van. Összeszereletlen, beállítatlan kerékpár vásárlása esetén a vevőnek magának kell gondoskodnia a kerékpár üzemkész állapotba helyeztetéséről, melynek költségei a vevőt terhelik. Ez utóbbi esetben a vevőnek kizárólag szakműhelyben ÁFA-s számlával igazolt módon üzembehelyezett kerékpár esetén van lehetősége a jótállás érvényesítésére.

Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, a kormányt elfordítjuk, kivesszük a pedálokat, illetve adott esetben az első kereket is. Ezen dolgok helyreállítása az Ön feladata. A kormányhoz általában 4,5,6,8mm-es imbuszkulcs szükséges, a pedálokat 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras. A kerekek berakásakor ügyeljünk a gyorszár helyes meghúzására, a fékek beakasztására. A pedálokat pedálkulccsal, egyes esetekben imbuszkulccsal lehet betekerni a hajtókarba. A pedálokon jelölve van melyik a bal, melyik a jobb oldali.

A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés az Ön feladata. Az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Elállási jog

A távollévők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.

A termék visszaérkezését követő 14 munkanapon belül a Fullbike Webáruház Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges).

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Nagy Norbert e.v. 4100 Berettyóújfalu, Kádár V. u. 76, e-mail cím: webshop@fullbike.hu. Ebből a célból felhasználhatja az itt található elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Vissza 
Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén. Fullbike - Neuzer hivatalos képviselet. Kerékpár kis- és nagykereskedés. Kérdése van termékünkkel kapcsolatban? Írja meg! Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön akcióinkról, újdonságainkról! Itt megtalálja a kerékpár vázméreteket. Kerékpáros kresz

Akciós termékek

Tudnivalók

» A kerékpár felépítése, geometriája és legfontosabb alkatrészei
» Kerékpártípusok
» Cookie tájékoztató
» Kerékpár vázméret meghatározása
» Adatkezelési tájékoztató

Amennyiben nagy tételben szeretne vásárolni, kérjen ajánlatot itt!

Legkedveltebb termékek

Az alábbi listában a ki­válasz­tott kategória legnépszerűbb termékeit találhat­ja.
01.Neuzer Cruiser City Beach Plus 26" női cruiser kerékpár
02.Csepel Budapest A 26" női city kerékpár
03.Neuzer Cruiser City Beach Eco 26" női cruiser kerékpár
04.Neuzer MTB City 26" női MTB kerékpár
05.Neuzer Balaton Eco 28" női city kerékpár
06.Neuzer MTB City 24" lány MTB kerékpár
07.Neuzer Balaton Eco 26" női city kerékpár
08.Csepel Budapest A 28" női city kerékpár
09.Neuzer Cruiser 16" lány kerékpár
10.Neuzer Balaton Premium 26" női city kerékpár