Mitől más az Uvex, mint a többi kerékpáros sisak?

Technológiai újítások:

X-FIT belső:
kivehető, mosható sisak belsőrész, amely antiallergén, antibakteriális és nedvességáteresztő.
Dupla inmould:
kiemelkedően biztonságos és stabil sisak konstrukciót eredményez alacsony súllyal, amely a sisak belső részeit fokozottan védi. Az optimális be- és kilevegőzés garantált.
IAS 3D system:
a rendszernek köszönhetően milliméter pontosságban lehet beállítani a fej hosszúsági, szélességi, magassági méretét, aminek köszönhetően viseléskor tökéletes komfortérzetet nyújt. A sisak pontosan felfekszik, mégis kellemesen párnázott,szellős.
FAS system:
fokozatmentesen, könnyen beállítható rögzítő pántok

Bogárháló:
egy speciális háló a sisak első részénél lévő szellőzőnyílá-soknál megakadályozza, hogy bogarak vagy kisebb tárgyak a sisak alá jussanak, ugyanakkor a védelemnem gátolja a megfelelő szellőzést.
Szellőző nyílások:
az EPS testbe integrált szellőzőcsatornáknak köszönhetően biztosított a frisslevegő bevezetés, valamint a meleg levegő elvezetése amikor kerékpározás közben megemelkedik a testünk hőmérséklete.
Roll-Over-Bar:
a legmagasabb biztonságot nyújtja azáltal, hogy az esetlegesen előforduló eséseknél a nyomást egyenletesen elosztja. Maximális csillapítást biztosít, mint az autóiparban használatos ütközési zóna. Ultrakönnyű, formatartó, tökéletesen szellőző.
Immould technológia:
biztonságos és stabil sisak konstrukciót eredményez alacsony súllyal. Az optimális be- és kilevegőzés garantált.
IAS állítási rendszer:
az UVEX IAS rendszerének köszönhetően a sisak megfelelően fokozatmentesen állítható a fejkörméretre, ennek eredményeként szilárdan, stabilan ül a fejen. Az állító rendszer egy kézzel is könnyen kezelhető annak ellenére, hogy tökéletesen párnázott és megfelelően szellőzik.
Levehető crossbelnde (shield):
a sisakhoz tartozó levehető shield könnyen, egy kézzel kezelhető.
Sisak világítás:
3 fokozatban állítható sisak világítás, amelynek segítségével könnyen láthatóvá válhatunk közlekedéskor. A világítás pehelykönnyű és könnyen felszerelhető. A LED technológiának köszönhetően hosszú élettartamú.
Monocromatic system:
kényelmes rögzítési rendszer, több fokozatban, egy kézzel állítható. Eséskor a kinyílás ellen biztosított. Párnázatának köszönhetően kényelmes viselet.

Kosár tartalma
  • A kosár üres