Minden Outdoor sporttevékenységnél előre nem látható rizikót vállal az, aki nem gondoskodik a tiszta, zavartalan, biztonságos látásról. Ezt csak magas minőségi kategóriájú szemüveg tudja nyújtani.

Az Uvex mindennél fontosabbnak tartja a biztonságot, ezért még a belépő modelleket is ellátták egy UV szűrővel, amely 100%-ig meggátolja, hogy a káros sugarak a szembe jussanak. Ebből a fő szempontból fakad a cég mai neve is: UV-EX = Ultraviolat Exculded, azaz ultraibolya sugár kizárva.

Az Uvex szakemberei számtalan technológiai újítást dolgoztak ki, hogy szemüvegeik a védelem mellett a maximális komfort érzetét is nyújthassák.

UV védelem:
a kompromisszummentes UV védelem 100%-ban kizárja a káros sugárzást. A szűrő anyagát már a lencse anyagába bedolgozták, így garantált a karcmentes védelem.
Polarvision:
a beérkező fénysugarak szűrésének eredményeként a szem fáradékonysága csökken.
Litemirror:
tükrösítés a funkció mellett a divatos megjelenésért. A lencsék 18 fokozatú tükrösített benonata nem csak trendi, de védelmet nyújt a káros infravörös fénnyel szemben. Ez a lencséről visszaverődik, így védve a szemet.
Dégradé:
a lencse színezése nem egyenletes. A szín a lencse tetején erősebb és lefele csökken. Ennek eredményeként a szemüveg teljes védelmet nyújt a felülről jövő fény ellen, míg az alsó részen tiszta látást biztosít.
Egyénhez igazítható szárak:
a hidegen alakítható, puha szárakat mindenki egyedileg állíthatja be a maga kényelme szerint.
Egyénhez igazítható orrnyereg:
a puha, antiallergén orrnyereg csúszásmentes, kényelmes felfekvésével kellemes komfortérzetet nyújt.
Supravision:
az egyedülálló technológia a lencse külső részén extrém karcállóságot eredményez amellett, hogy tartós, törhetetlen. Természetesen a lencsék 100%-os UV védelme is garantált.
Direkt lencse szellőzés:
az Uvex megoldásának köszönhetően huzatmentesen lehetséges a levegőzés. A biztonságos látást eredményező eljárás jótékony hatása főképp sport felhasználáskor hasznos.
Puha orrnyereg:
a puha antiallergén anyagból készült orrnyereg és szemüvegszár különleges kényelmet biztosít viselőjének.

Kosár tartalma
  • A kosár üres