Hello Kitty gyerek kerékpárok: A bájos cicafigura több mint 30 éves múltra tekint vissza és népszerűsége az utóbbi években is töretlenül nőtt. Jó hír, hogy már bringázás közben sem kell kislányának nélkülöznie kedvenc cicáját. A trendi kerékpárokkal gyereke elkápráztathatja barátait, és arra sem lesz gondja, hova pakolja kedvenc játékait: első kosár és oldaltáska vagy babülés áll rendelkezésére, hogy semmi fontosat ne kelljen otthon hagyni!

A kerékpárok városi, otthoni használatra lettek fejlesztve, amiben a legkisebbektől a középkorosztályig, minden kislány megtalálhatja a számára leginkább megfelelő gyerek kerékpárt.

A kínálatban megtalálható az MTB kerékpár és a City, azaz a városi kerékpár vázú kivitel is.

A kisebbek részére a kerékpárok mankókerékkel vannak felszerelve.

A kerékpár vázméret minden esetben az adott korosztály méretének megfelelően lett kialakítva.

A FullBike online kerékpárbolt elkötelezett az iránt, hogy vásárlói részére mindig az elérhető legjobb ár/érték arányú kerékpárokat kínálja.

A kerékpár webshop kínálatában a Hello Kitty kerékpárok mellett további gyerek kerékpárok közül válogathatnak érdeklődőink. Megtalálhatóak a Neuzer, Gepida, Koliken, Schwinn-Csepel termékei is.

Bicikli webáruházunk a jövőben is törekedni fog arra, hogy a vevő igényeknek megfelelő kerékpárokat kínáljon a www.fullbike.hu bicikli webshopban.

Ehhez természetesen elengedhetetlen a Vásárlóink, Olvasóink folyamatos visszajelzése. Ezért kérjük tisztelt Látogatóinkat, ha nem találják kínálatunkban a keresett kerékpárt, úgy a „Kérdése van? Írjon nekünk” pontban vegyék fel velünk a kapcsolatot. Kerékpár Webáruházunk mindent elkövet a gyors és szakszerű kiszolgálásért.

Kosár tartalma
  • A kosár üres