Az ABUS termékek a maximális biztonságról szólnak. Fontos számunkra, hogy te és kerékpárod is biztonságban legyen útközben és pihenés alatt is.

ABUS MoDrop

A legújabb, 2022-es ABUS MoDrop MTB All mountain/Trail/Enduro fejvédő választható MIPS védelemmel, valamint a Quin ütközésérzékelő rendszerrel is, de utólag is kiegészíthető vele (Quin Ready). Mindezek mellett in-mold borítás, dupla héj, állítható sild és bogárháló is található a fejvédőben.

ABUS Stormchaser

Az ABUS egyik új, középkategóriás fejvédőjét előszeretettel választják a Pro Tour és MTB világkupák legjobb versenyzői is. Kedvező ára mellett szinte ugyanolyan pillekönnyű, mint a zászlóshajó Airbreaker modell és szellőzése is kimagasló. A dizájnról nem is beszélve…

ABUS Hud-Y

A Eurobike díjas, futurisztikus, HUD-Y jól beleillik bármilyen városképbe. Vegyük a modern hegyikerékpáros sisakok mély illeszkedését, a GameChanger országúti kerékpáros sisak fejformáját, és adjunk hozzá egy adag sci-fi stílust az közútra. Most adjuk hozzá az újratölthető, mágnesesen rögzített hátsó LED-et, és voilá: itt is van a modern városi sisak!

ABUS Catena 6806K/110

Fényvisszaverő borítással ellátott, magas biztonsági fokú láncos kerékpárzár. Parkolás közben védi kerékpárodat az eltulajdonítástól, menet közben pedig rád vigyáz a láthatóság növelésével, ha a vázra feltekerve, vagy kerékpáros táskádon kívül szállítod.

ABUS 2022 ONLINE KATALÓGUS

Töltsd le az ABUS 2022 katalógusát és ismerd meg a teljes fejvédő és kerékpárzár kínálatunkat!

Kosár tartalma
  • A kosár üres