Szállítás

A megrendelt árut az MPL futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. A szállítási idő raktáron lévő termékek esetén maximum 4 munkanap. Amennyiben a kért termék nincs a helyi raktárunkban, a szállítás időtartama – beszállítóinktól függően – akár 7-14 nap is lehet.

A szállítás részleteiről minden esetben tájékoztatjuk Önt a megadott e-mail címen, vagy telefonszámon.

A gyártó fenntartja a jogot a termékek specifikációinak előzetes értesítés nélküli módosítására. Ilyen esetben még a termék postázása előtt értesítjük Önt a változásról, lehetőséget adva a rendelés törlésére, vagy módosítására.

Fizetés

A fizetés utánvétellel, a kézbesítés időpontjában történik.

Kerékpárok esetén a belföldi szállítás díja 6.990 Ft.

Kézbesítés

A futárszolgálat az előre egyeztetett időpontban kézbesítési a terméket. Amennyiben az meghiúsul, értesítést hagy a címen, majd az azon szereplő időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Ha az átvétel másodszorra sem valósul meg, a csomagot a helyi postahivatalban lehet átvenni. Ott 1 hétig tárolják azt.

Amennyiben a fentiek után sem veszi át a csomagot, cégünk a szállítási díjat kiszámlázza, azt postán eljuttatja Önhöz. Ha a csomag feladása után törli, vagy módosítja rendelését, abban az esetben is így járunk el. Ezt elkerülendő, vásárláskor kérjük fontolja meg, hogy az Önnek megfelelő terméket rendelte, és azt át tudja venni a megadott címen, illetve a szállítási címet helyesen adta-e meg.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a csomag sérült, a futárral jegyzőkönyvet kell felvetetni. Ilyen esetben a termékre vonatkozóan 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

A termék összeszerelése

Összeszereletlen, beállítatlan kerékpár vásárlása esetén a vevőnek magának kell gondoskodnia a kerékpár üzemkész állapotba helyeztetéséről, melynek költségei a vevőt terhelik. Ez utóbbi esetben a vevőnek kizárólag szakműhelyben ÁFA-s számlával igazolt módon üzembehelyezett kerékpár esetén van lehetősége a jótállás érvényesítésére.

Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, a kormányt elfordítjuk, kivesszük a pedálokat, illetve adott esetben az első kereket is. Ezen dolgok helyreállítása az Ön feladata. A kormányhoz általában 4,5,6,8 mm-es imbuszkulcs szükséges, a pedálokat 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras. A kerekek berakásakor ügyeljünk a gyorsszár helyes meghúzására, a fékek beakasztására. A pedálokat pedálkulccsal, egyes esetekben imbuszkulccsal lehet betekerni a hajtókarba. A pedálokon jelölve van melyik a bal, melyik a jobb oldali.

A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés az Ön feladata. Az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Elállási jog

A távollévők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.

A termék visszaérkezését követő 14 munkanapon belül a Fullbike Webáruház Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges).

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Nagy Norbert e.v. 4100 Berettyóújfalu, Kádár V. u. 76, e-mail cím: webshop@fullbike.hu. Ebből a célból felhasználhatja az itt található elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Kosár tartalma
  • A kosár üres